Sociale media zijn een hulpmiddel van onschatbare waarde geworden voor alle soorten bedrijven en beroepen tegenwoordig, het is iets wat echt niet meer te missen is voor je tattooshop, The Art of Tattoo uit Gouda gebruikt het ook.. Het is goedkoop en gemakkelijk, en het is een snelle manier om je naam bekend te maken. Je kan dit doen op platformen zoals Instagram, Facebook of Pinterest. Hier kan je fotos van je tattoos plaatsen. 

Er zijn gespecialiseerde plaatsen om uw portfolio te plaatsen, en dat zijn geweldige hulpmiddelen om te gebruiken. Maar onderschat de kracht van sociale media niet. Je Portfolio kan je ook op een speciale site zetten zodat je daar al je tattoo fotos kan delen, en laat zien hoe jij tatoeages maakt. Zo heb je positieve invloed op je tattooshop. The Art of Tattoo uit Gouda weet er alles van. 

Wanneer u iets op uw sociale media-accounts plaatst, neemt u uw tattooshop-activiteiten in eigen handen in Gouda. U kunt hiermee beginnen door interessante en boeiende inhoud op uw profielen te plaatsen. Nodig mensen uit om uw berichten, uw werk en uw goede recensies te ‘liken’ en te ‘delen’ zo heb je naambekendheid in Gouda.

www.theartoftattoo.nl