Een vriend van mij heeft een hotel samen met zijn vader, hun doen samen met de supermarkt een gratis winactie organiseren. Met deze gratis winactie kan je gratis gezonde boodschappen winnen. Het hotel en de supermarkten vinden het belangrijk dat iedereen gezond eet. Daarom hebben ze dus de winactie georganiseerd, als je meedoet met de gratis winactie kan je heerlijke gezonde boodschappen winnen uit de supermarkt. 

Een paar tips: 

Ga naar de supermarkt met een volle maag. Je koopt minder ongezonde snacks en/of dingen die je normaal niet koopt – en koopt alleen boodschappen, geen cadeaus en alle extra spullen, in de supermarkt!

Ga gewapend met een gezonde lijst en houd je eraan, vooral als je kinderen “helpen”.

Plan je maaltijden voor de week voordat je gaat winkelen en koop dan wat er op het gezonde menu staat. Begin met plannen voor 3 of 4 dagen als de hele week te veel lijkt.

Winkel maar één keer per week. U bent geneigd meer uit te geven als u elke dag of meerdere keren per week in de winkel stopt.

Shop wanneer je energie hebt en niet uitgeput bent van een drukke dag. Het is gemakkelijker om je te concentreren en verstandige keuzes te maken als je energie hebt en niet bezig bent.

gratis-winacties.nl

gezond-eten-drinken.nl

supermarkt-aanbieding.nl