Gamehalls hebben allemaal hun eigen regels, de gamehal waar ik het vandaag over ga hebben is “Highscore” deze gamehall zit gevestigd in Waalwijk, dagelijks komen hier heel veel mensen om zich te amuseren met het spelen van alle arcade games die Highscore aanbiedt. Voor iedereen is er wel iets wat zij leuk vinden, dit is natuurlijk de bedoeling. Maar de vraag is hoe werkt het? Dat ga ik jullie vertellen.

De gamehall Highscore werkt met playercards, met deze playercard kan jij games spelen, zo hoef je je geen zorgen te make over je geld want je kan dus de playercard afstellen op hoeveel geld je eraan uit kan geven. Zo kan je zonder zorgen genieten van alle arcade games. Er zijn playercards van 10, 20 en 50 euro. Bij de 20 en 50 euro playercard krijg je ook nog eens gratis spelletjes. 

highscore.nl